martedì 17 marzo 2009

Carne la cuptor

Ingrediente pentru marinata:
  • sare
  • delicat
  • nucsoara
  • piper macinat
  • piper boabe
  • rosmarino
  • usturoi
  • praf de usturoi
  • praf de ardei iute
  • oregano
  • foi de dafin
Ingrediente:
  • felii de carne (eu am facut 4 bucati)
  • marinatura
  • cartofi
Se amesteca toate ingredientele pentru marinatura, se aseaza bucatile de carne bine spalate si se acopera cu apa.Se amesteca bine, se pune deasupra o pelicola alimentara si se da la frigider pentru cateva ore.Eu am facut de cu seara si am lasat in frigider pana a doua zi.

Se aseaza carnea in tava,

apoi se curata, se spala si se taie cartofii in bucati mai grosute si se pun in tava,

se adauga si marinatura in care a stat carnea.

La sfarsit se adauga si un fir de ulei (de masline am pus eu) si se da la cuptor, cam la 200 grade pentru circa o ora sau pana cand este bine facuta carnea.


Este o reteta buna si usoara, mai ales cand suntem in pana de idei.Se poate servi alaturi de o salata de legume.

Pofta buna!!!

2 commenti:

Vicky ha detto...

Yammm, vin si eu la masa.

Ana-Maria ha detto...

te astept cu placere:).ma bucur ca iti place:*