martedì 7 luglio 2009

Frittata cu cartofi

Este o reteta simpla care ne scoate din impas cand nu stim ce sa gatim.Se poate face cu ce vreti...dovlecei,ciuperci sau altele.Eu am ales sa o fac cu cartofi.
Ingrediente:
  • 4 cartofi medii
  • 4 oua
  • parmezan
  • piper

In putin ulei se pun la prajit cartofii taiati cubulete mici,


separat se amesteca ouale, parmezanul si piperul.Nu mai este nevoie de sare din cauza parmezanului.


cand cartofii sunt prajiti, se adauga amestecul de oua,



dupa ce s-a rumenit pe o parte se intoarce . Eu ma folosesc de un capac sau de o farfurie, o intorc asa intreaga cum e.


asa arata rumenita.


se portioneaza,

si se serveste alaturi de ce doriti.Noi am servit cu rosioare.



Pofta buna !!!

1 commento:

Craita ha detto...

Hey Ana-Maria,imi place frittata ta.
Si eu fac o "placintica" de genul acesta si este foarte buna.
Diferenta este ca eu rad cartofi ca sa fie mai fina compozitia si sa creasca placintica mai frumos in tigaie.
Nu pun branzeturi,ci doar oua,condimente si mult marar si/sau ceapa verde.
E foarte buna,intr-adevar.