Cam asa arata punga de faina:
Ingrediente:
- 100 g faina de orez
- 100 g faina fara gluten
- 5 g drojdie uscata (fara gluten)
- circa 100 g ricotta (nu am cantarit-o)
- 4 crenwursti mici (tot fara gluten)
- putin suc de rosii
- sare
- piper
- 250 g mozzarella
- putin parmesan ras
- apa calduta cat e nevoie
- ulei de masline
Am facut un aluat din cele doua tipuri de faina,ricotta, sare si drojdia uscata, iar ca si completare am adaugat putina apa calduta.Eu nu l-am mai lasat la crescut.
Am intins direct in tava tapetata cu hartie de copt, cat mai subtire posibil si am pus tava in cuptor pentru circa 10 minute. Intre timp am taiat crenwurstii feliute subtiri, la fel si mozzarella, iar separat am amestecat sucul de rosii cu putina sare, piper, ulei de masline si foarte putin zahar.
Nessun commento:
Posta un commento