Ingrediente:
- 250 g faina de orez (fara gluten)
- 25 g amidon de cartofi (fara gluten)
- 90 g unt
- 120 g zahar (mi se par exagerati de dulci asa,eu am pus doar 80 g)
- 1 ou
- 1 galbenus
- jumatate pliculet de praf de copt (special fara gluten)
- coaja de lamaie (optional)
- coaja de portocala optional)
Puteam sa-i dau cu zahar pudra,insa sa nu exagerez cu dulcele...
Se amesteca zaharul cu untul moale,
se adauga oul si galbenusul,
acestea sunt produsele folosite de mine, luate din farmacie sau de la raionul cu produse speciale fara gluten.Eu cumpar doar produsele pe care este scris "senza glutine" sau au semnul specific.
se pune faina de orez, amidonul, praful de copt si putina sare.
acestea sunt produsele folosite de mine, luate din farmacie sau de la raionul cu produse speciale fara gluten.Eu cumpar doar produsele pe care este scris "senza glutine" sau au semnul specific.
se pune faina de orez, amidonul, praful de copt si putina sare.
2 commenti:
buna,
mi se par interesanti acesti biscuiti si as dori sa-i incerc si eu. As vrea sa-ti cer voie daca as putea sa postez reteta (fara poze, pentru ca voi face eu altele cand voi prepara acesti biscuiti)pe blogul meu, mentionand sursa. E un blog cu mancare pentru bebe si acesti biscuiti sunt numa' buni, avand in vedere ca nu este foarte indicat ca un bebe sa manance cu gluten. Multumesc. Mihaela
buna Mihaela.Sigur ca poti sa postezi reteta.Si sper sa fii multumita de rezultat,mie imi plac.
Posta un commento