Aceste prajiturele sunt si mai bune dupa o zi -doua (asta daca mai rezista asa mult). Langa laptic sunt bunute rau de tot. Daca folosesc faina fara gluten, le pot manca si eu :P.
Eu am modificat putin cantitatile.Pun reteta originala, iar in paranteza voi scrie ce cantitati am pus eu. Din cat am facut eu, mi-au iesit circa 30 "saruturi".
Ingrediente:
- 90 g alune de padure ( eu am pus 50 g)
- 90 g mandorle ( eu 50 g)
- 150 g unt (eu 75 g)
- 200 g faina (eu 100 g)
- 170 g zahar (eu 85 g)
ciocolata fondenta topita pe bain-marin pentru umplut.
Eu am pus alunele si mandorlele in robot si le-am maruntit, apoi am adaugat untul moale, faina si zaharul si am facut un aluat.
Se formeaza mici bilute pe care le-am pus in tava cu hartie de copt. Pentru ca prajiturelele sa iasa cu succes, trebuie pusa tava in frigider pentru o ora si jumatate.Eu le-am acoperit cu pelicola alimentare. Se coc in cuptorul preincalzit la 160 grade pentru circa 15 minute.Eu le-am cam "bronzat":).
Nessun commento:
Posta un commento