martedì 2 dicembre 2008

Bulgarasi de cascaval

Am luat aceasta reteta de pe net,dar nu mai stiu de pe care blog.Imi cer scuze pt asta.
Eu am facut jumatate de cantitate,insa aici scriu cantitatile pentru o portie normala.


Ingrediente:
- 4 cartofi
- 300 g cascaval
- 2 oua
- 6 linguri faina
- sare
- piper


Se curata cartofii si se fierb.Dupa ce au fiert, se paseaza ca pentru piure (eu i-am dat prin razatoarea mica). Am amestecat cascavalul ras prin razatoarea mica cu cartofii, ouale, 3-4 linguri faina, se potriveste gustul cu sare si piper.


eu am facut direct bilute pe care le-am dat prin faina



si apoi le-am prajit in ulei.

Dupa ce s-au rumenit frumos,

Am scos pe servetele pentru a absorbi uleiul in exces.

Sunt foarte buni si gustosi acesti bulgarasi de cascaval. Noi i-am servit cu friptura.
Pofta buna!!!